4 mei 2024

Microsoft Copilot

Wat is Copilot voor Microsoft 365?

Copilot voor Microsoft 365 is een innovatieve tool die gebruik maakt van kunstmatige intelligentie om je te helpen met je dagelijkse taken. Copilot voor Microsoft 365 werkt als een slimme assistent die je suggesties geeft voor het schrijven van teksten, het maken van grafieken, het opzoeken van informatie en het beantwoorden van vragen. Copilot voor Microsoft 365 is geïntegreerd met de bekende Microsoft 365 applicaties, zoals Word, Outlook, PowerPoint, Excel en Teams.

Wat kun je allemaal met Copilot voor Microsoft 365?

Copilot voor Microsoft 365 kan je op verschillende manieren ondersteunen bij je werk. Hier zijn enkele voorbeelden van wat je kunt vragen aan Copilot voor Microsoft 365:

 • Schrijf een samenvatting van dit rapport.
  Copilot voor Microsoft 365 zal de belangrijkste punten van het rapport identificeren en een beknopte samenvatting schrijven.
 • Maak een grafiek van de omzet per kwartaal.
  Copilot voor Microsoft 365 zal de gegevens uit je Excel-bestand gebruiken en een passende grafiek maken.
 • Zoek op hoeveel inwoners Amsterdam heeft.
  Copilot voor Microsoft 365 zal de meest recente informatie opzoeken en je het antwoord geven.
 • Stel een e-mail op naar de klant.
  Copilot voor Microsoft 365 zal een professionele en vriendelijke e-mail schrijven op basis van de context en de doelgroep.
 • Maak een presentatie over ons nieuwe product.
  Copilot voor Microsoft 365 zal een aantrekkelijke en overtuigende presentatie maken met behulp van je notities en afbeeldingen.

Hoe werkt Copilot voor Microsoft 365 met je bedrijfsgegevens?

Copilot voor Microsoft 365 kan gebruik maken van je bedrijfsgegevens binnen Microsoft 365 om je nog beter te helpen. Zo kan Copilot bij je documenten in SharePoint en OneDrive, bij je e-mail en bij je Teams berichten. Vraag dus ook gerust aan Copilot wat de beste tijd is voor een afspraak met een collega, of wat je hebt besproken met een klant via e-mail.

Bas de Vet

Wil jij gratis Copilot voor Microsoft 365 uitproberen?
Neem nu contact op met Bas!

Delen op social media