Microsoft 3652023-06-20T20:39:47+02:00

Moderne werkplek

Microsoft 365

Gebruik de Microsoft Office apps, zet je data centraal op OneDrive en SharePoint, mail vanaf je zakelijke Exchange Online e-mailaccount en houd meetings via Teams. Wij maken de oplossing compleet met onze back-up, next-gen antivirus en beheer & support diensten.

Ontdek de voordelen van Microsoft 365

Microsoft 365, voorheen bekend als Office 365, biedt een uitgebreide reeks van applicaties en diensten die je helpen om je bedrijf efficiënter te maken en samen te werken op afstand mogelijk te maken. Maar een simpele licentie is vaak niet voldoende om alle voordelen te benutten. Daarom bieden wij een compleet pakket van back-up, next-gen antivirus en beheer & support diensten die de beveiliging en betrouwbaarheid van jouw bedrijfsgegevens waarborgen.

Onze diensten helpen je om:

 • Veilig en efficiënt te werken in de cloud
 • Eenvoudig en betrouwbaar back-ups te maken van je bedrijfsgegevens
 • Te beschermen tegen de nieuwste bedreigingen met next-gen antivirus
 • Ondersteuning te krijgen van onze experts bij alle ICT gerelateerde vragen

Microsoft 365
Exclusief beheer & support

Efficiënt werken met Microsoft 365, je data veilig inclusief back-up.

 • Microsoft 365 Business Premium
 • Windows 365 cloud werkplek

 • 1TB cloud opslag
 • Microsoft Teams
 • Zakelijk e-mailaccount
 • Microsoft 365 back-up
 • Next-gen antivirus
 • Antivirus alarm opvolging

Beheer & support
 • Beheer & support voor €85 per uur. Je kunt bij ons terecht voor al je vragen, wij factureren dit per maand naar gebruik.

Inclusief ondersteuning

Microsoft 365
Inclusief beheer & support

Jouw moderne werkplek met support voor een vast bedrag per maand.

 • Microsoft 365 Business Premium
 • Windows 365 cloud werkplek

 • 1TB cloud opslag
 • Microsoft Teams
 • Zakelijk e-mailaccount
 • Microsoft 365 back-up
 • Next-gen antivirus
 • Antivirus alarm opvolging

Beheer & support
 • Beheer & support inbegrepen. Je kunt bij ons terecht voor al je vragen voor een vast bedrag per maand.

Cloud werkplek
Inclusief beheer & support

Altijd en overal toegang tot je veilige online werkplek vanaf elk apparaat.

 • Microsoft 365 Business Premium
 • Windows 365 cloud werkplek

 • 1TB cloud opslag
 • Microsoft Teams
 • Zakelijk e-mailaccount
 • Microsoft 365 back-up
 • Next-gen antivirus
 • Antivirus alarm opvolging

Beheer & support
 • Beheer & support inbegrepen. Je kunt bij ons terecht voor al je vragen voor een vast bedrag per maand.

Neem contact op, dan nemen we samen je ICT behoeften door en komen we met een vrijblijvend advies.

Werk met het vertrouwde Office pakket

Bij Microsoft 365 zijn de vertrouwde Office-apps, zoals Word, Outlook, Excel en PowerPoint, inbegrepen en heb je altijd toegang tot de nieuwste versie. In tegenstelling tot het aanschaffen van een Office licentie elke paar jaar, waarmee je bijvoorbeeld van Office 2019 naar Office 2021 moest upgraden, kun je nu zonder grote investeringen altijd gebruik maken van de meest recente versie.

Microsoft Office Word
Microsoft Office Outlook
Microsoft Office Excel
Microsoft Office PowerPoint
Microsoft Teams
Veilig werken in de cloud

Veilig en efficiënt werken in de cloud

Met Microsoft 365 heb je overal en altijd toegang tot je belangrijke bestanden, documenten en communicatietools. Je kunt probleemloos samenwerken met collega’s, zelfs als je niet op dezelfde locatie bent. Met de cloudgebaseerde oplossingen van Microsoft 365 hoef je je geen zorgen te maken over het verlies van gegevens of de beveiliging ervan. Alles wordt veilig opgeslagen in de cloud, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: het runnen van je bedrijf.

Eenvoudig en betrouwbaar back-ups maken van je bedrijfsgegevens

Het verlies van bedrijfsgegevens kan enorme gevolgen hebben voor je organisatie. Met onze back-updienst voor Microsoft 365 hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. We zorgen ervoor dat al je bestanden en e-mails veilig worden geback-upt in de cloud, zodat je ze op elk gewenst moment kunt herstellen. Of het nu gaat om per ongeluk verwijderde bestanden, een hardwarestoring of een cyberaanval, jouw bedrijfsgegevens zijn altijd beschermd en snel toegankelijk.

Microsoft 365 back-up
Next-gen antivirus

Bescherming tegen de nieuwste bedreigingen met next-gen antivirus

Cyberdreigingen evolueren voortdurend, daarom is het essentieel om je bedrijfsgegevens te beschermen tegen de nieuwste gevaren. Met onze next-gen antivirusdienst kun je met een gerust hart werken, wetende dat je beschermd bent tegen malware, ransomware en andere schadelijke aanvallen. Onze geavanceerde beveiligingsoplossingen monitoren voortdurend je systemen, detecteren verdachte activiteiten en nemen proactief maatregelen om bedreigingen te neutraliseren. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de veiligheid van je gegevens.

Veelgestelde vragen over Microsoft 365

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat is Microsoft 365?2023-02-26T14:49:43+01:00

Microsoft 365 is een abonnementsservice van Microsoft waarmee je toegang krijgt tot verschillende cloudgebaseerde tools en diensten voor het beheer en de productiviteit van je bedrijf, zoals Office-apps, Exchange Online, SharePoint en OneDrive.

Wat zijn de voordelen van Microsoft 365?2023-02-26T14:49:47+01:00

Met Microsoft 365 kun je eenvoudig samenwerken met je team, documenten delen en bewerken, en toegang krijgen tot je bestanden vanaf vrijwel elke locatie.

Wat houdt de beheer & support in?2023-06-18T19:43:47+02:00

Met onze Microsoft 365 dienst kun je altijd bij ons terecht voor support, zonder extra kosten. Of het nu gaat om een vraag over het gebruik van de software of een technisch probleem, wij staan voor je klaar om je te helpen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over onverwachte kosten en kun je erop vertrouwen dat je snel geholpen wordt bij eventuele problemen.

Waarom heb ik een back-up nodig als mijn gegevens al worden opgeslagen in de cloud van Microsoft 365?2023-02-26T14:50:05+01:00

Hoewel Microsoft 365 gegevens opslaat in de cloud, is het nog steeds belangrijk om een back-up te hebben van je gegevens. Dit komt omdat Microsoft geen garantie biedt tegen gegevensverlies als gevolg van gebruikersfouten, hackers of andere incidenten. Een back-up zorgt ervoor dat je gegevens veilig zijn en snel kunnen worden hersteld in geval van een calamiteit, zoals het per ongeluk verwijderen van een bestand of een cyberaanval. Onze Microsoft 365 diensten omvatten back-up oplossingen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je gegevens altijd veilig en toegankelijk zijn.

Wat voor back-up en beveiliging bieden jullie bij Microsoft 365?2023-02-26T14:50:06+01:00

Bij onze Microsoft 365 dienst bieden we next-gen antivirus en back-up van je gegevens op OneDrive en SharePoint. Dit betekent dat we je gegevens beschermen tegen virussen en malware en dat je altijd een back-up hebt van je belangrijke bestanden. Zo kun je erop vertrouwen dat je gegevens veilig zijn en dat je bij eventuele problemen snel kunt herstellen.

Waarom zou ik voor jullie kiezen en niet zelf een licentie aanschaffen?2023-06-19T20:14:13+02:00

Bij ons krijg je niet alleen de Microsoft 365 licentie, maar wij zorgen ook voor de back-up van je gegevens en wij zorgen voor het volledige beheer en support. Dit betekent dat wij alles voor je regelen en dat je altijd bij ons terecht kunt bij vragen of problemen, zonder extra kosten. Dit geeft jou de zekerheid en rust dat je ICT-omgeving altijd goed geregeld is.

Wat is antivirus alarm opvolging?2023-04-27T19:12:01+02:00

Een goede antivirus is belangrijk, maar als jouw antivirus meldingen geeft en er wordt geen actie ondernomen, dan biedt deze beperkte bescherming. Wij monitoren jouw antivirus en volgen alle meldingen direct op om jouw veiligheid te waarborgen.

Ga naar de bovenkant