Security2023-06-20T16:25:10+02:00

Moderne werkplek

Security

Het is belangrijk om informatiebeveiliging serieus te nemen. In deze tijd waarin we steeds meer afhankelijk zijn van digitale systemen en communicatie, neemt het risico op cyberaanvallen toe. Bedrijven die niet investeren in beveiliging lopen het risico om gehackt te worden, wat kan leiden tot datalekken, financiële verliezen en reputatieschade.

Beveiliging van jouw moderne werkplek

Onze diensten, zoals Microsoft 365, zakelijke e-mail en cloud werkplekken, zijn allemaal ontworpen met veiligheid in gedachten. Microsoft heeft ingebouwde beveiligingsfuncties om klanten te beschermen tegen een breed scala aan bedreigingen. Toch is het belangrijk om te onthouden dat deze functies niet 100% waterdicht zijn en dat aanvullende maatregelen nodig kunnen zijn om jouw bedrijf volledig te beschermen.

Onze aanpak voor veilige ICT

Als IT-partner is het onze taak om je te adviseren over de best mogelijke beveiligingsoplossingen voor jouw bedrijf en je te helpen bij het implementeren en onderhouden daarvan. Wij bieden een breed scala aan beveiligingsdiensten aan, waaronder antivirussoftware, firewalls en back-upoplossingen. Daarnaast bieden wij ook antivirusmonitoring en alarmopvolging om je bedrijf te beschermen tegen cyberaanvallen en datalekken.

Onze diensten voor jouw moderne werkplek

Microsoft 365

Microsoft 365

We voorzien jouw bedrijf van Microsoft 365 inclusief backup, monitoring, next-gen antivirus en support voor een vast bedrag per maand. Hierdoor kun je altijd en overal werken op de manier zoals jij dat wilt.

Cloud werkplek

Overal en altijd toegang tot je werkplek, inclusief alle applicaties, bestanden en e-mail. Jouw virtuele werkplek draait op beveiligde servers in de cloud, die altijd en overal toegankelijk zijn via internet.

Zakelijke e-mail

Zakelijke e-mail

Met Exchange Online krijg je professionele e-mail die altijd beschikbaar is. Het biedt krachtige functies voor e-mail, agenda’s en contactpersonen op elk apparaat.  Inclusief back-up en beheer & support.

Veelgestelde vragen over cybersecurity

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat zijn de belangrijkste beveiligingsproblemen voor bedrijven?2023-02-26T19:51:50+01:00

De belangrijkste beveiligingsproblemen voor bedrijven zijn onder andere malware, phishing, ransomware en datalekken. Deze bedreigingen kunnen leiden tot gegevensverlies, financiële schade en reputatieschade.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn bedrijf veilig blijft tegen bedreigingen zoals malware, phishing en ransomware?2023-02-26T19:52:39+01:00

Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf veilig blijft, is het belangrijk om regelmatig updates te installeren, sterke wachtwoorden te gebruiken, goede antivirus software te hebben en deze ook te monitoren, back-ups te maken en medewerkers te trainen om verdachte e-mails en links te vermijden.

Hoe kan een cloud-gebaseerde oplossing zoals Microsoft 365 of Exchange Online helpen bij het verbeteren van de beveiliging van mijn bedrijf?2023-02-26T19:53:05+01:00

Cloud-gebaseerde oplossingen zoals Microsoft 365 en Exchange Online bieden extra beveiligingslagen zoals multifactor-authenticatie, geavanceerde dreigingsbescherming en data-encryptie. Dit kan helpen bij het verbeteren van de beveiliging van uw bedrijf.

Wat is het verschil tussen een next gen antivirus en een traditionele antivirus?2023-02-26T19:53:51+01:00

Het verschil tussen een next-gen antivirus en een traditionele antivirus is dat een next-gen antivirus gebruik maakt van machine learning-technologie om proactief te beschermen tegen nieuwe en onbekende bedreigingen, terwijl traditionele antivirussoftware afhankelijk is van bekende virusdefinities.

Waarom is een gratis antivirus niet voldoende?2023-03-06T18:47:31+01:00

Een gratis antivirus biedt slechts basisbeveiliging en kan niet alle bedreigingen detecteren. Betaalde antivirusprogramma’s hebben geavanceerde functies zoals firewalls, gedragsanalyse en bescherming tegen phishing-aanvallen die verder gaan dan wat gratis antivirusprogramma’s bieden.

Wat is antivirus alarm opvolging?2023-04-27T19:12:01+02:00

Een goede antivirus is belangrijk, maar als jouw antivirus meldingen geeft en er wordt geen actie ondernomen, dan biedt deze beperkte bescherming. Wij monitoren jouw antivirus en volgen alle meldingen direct op om jouw veiligheid te waarborgen.

Ga naar de bovenkant