Zakelijke e-mail2023-04-26T10:31:26+02:00

Telecommunicatie

Zakelijke e-mail

Met Exchange Online krijg je professionele e-mail die altijd beschikbaar is. Het is gebaseerd op de beproefde technologie van Microsoft Exchange Server en biedt krachtige functies voor e-mail, agenda’s en contactpersonen op elk apparaat. Wij maken de zakelijke e-mailoplossing compleet met onze back-up en beheer & support diensten.

Waarom kiezen voor Exchange Online?

Exchange Online biedt veel voordelen ten opzichte van een lokale e-mailserver, zoals betrouwbare toegang tot e-mail vanaf elk apparaat en elke locatie. Het biedt ook uitgebreide beveiligings- en compliance-mogelijkheden.

Door te kiezen voor onze Exchange Online-dienst in combinatie met onze back-upservice, zorg je ervoor dat jouw gegevens veilig en beschikbaar blijven, ongeacht wat er gebeurt.

De voordelen van Exchange Online:

  • Betrouwbare en veilige e-mailomgeving

  • Professionele uitstraling door te mailen met je eigen domeinnaam

  • Integratie met Microsoft Office en andere zakelijke tools

  • Flexibiliteit dankzij cloudopslag en synchronisatie op meerdere apparaten

Neem contact op, dan nemen we samen je ICT behoeften door en komen we met een vrijblijvend advies.

Veelgestelde vragen over Exchange Online

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat is Exchange Online?2023-02-26T18:17:14+01:00

Exchange Online is een cloudgebaseerde e-mailoplossing van Microsoft. Het biedt bedrijven van elke omvang betrouwbare e-maildiensten met uitgebreide beveiligingsfuncties.

Wat is het verschil tussen Exchange Online en Outlook?2023-02-26T18:17:41+01:00

Outlook is een e-mailclient die je op je computer of mobiele apparaat kunt installeren om toegang te krijgen tot je e-mail. Exchange Online is een cloudgebaseerde e-mailservice die wordt gehost op de servers van Microsoft. Met Exchange Online kun je je e-mail en andere gegevens opslaan in de cloud en overal en altijd toegang krijgen tot je e-mail, agenda en contactpersonen.

Waarom zou ik Exchange Online moeten gebruiken in plaats van een andere e-mailservice?2023-02-26T18:18:26+01:00

Exchange Online biedt meer dan alleen e-mail. Het biedt ook een volledige suite van tools, zoals agenda’s, contactpersonen, taken en notities, die zijn ge├»ntegreerd met je e-mail. Bovendien biedt Exchange Online een hoger beveiligingsniveau, betere beschikbaarheid en betrouwbaarheid dan veel andere e-mailservices.

Waarom heb ik een back-up nodig voor mijn Exchange Online-e-mails?2023-02-26T18:20:29+01:00

Hoewel Microsoft enige back-upfunctionaliteit biedt als onderdeel van de service, is dit beperkt en biedt het geen volledige bescherming tegen gegevensverlies. Een back-up van je gegevens is de enige manier om er zeker van te zijn dat je gegevens veilig en beschermd zijn tegen onverwacht verlies. Bovendien kan een backup je helpen bij het herstellen van gegevens die per ongeluk zijn verwijderd of beschadigd, of in het geval van een ransomware-aanval.

Wat houdt de beheer & support in?2023-02-26T18:21:16+01:00

Met onze beheer & support dienst kun je altijd bij ons terecht voor hulp bij het instellen en beheren van je Exchange Online omgeving. Of het nu gaat om het toevoegen van gebruikers, het instellen van e-mailhandtekeningen of het oplossen van problemen met je e-mail, wij staan voor je klaar. En het beste van alles is dat deze dienst is inbegrepen in het maandelijkse abonnementstarief, dus je hoeft je geen zorgen te maken over extra kosten.

Ga naar de bovenkant