Over ons

Maak kennis met Bas

Annect-IT is opgericht door Bas de Vet. Bas heeft meer dan 10 jaar ervaring in de IT branche. In 2014 startte hij zijn eerste bedrijf in de gameserver hosting. Dit bedrijf heeft hij verder uitgebouwd tot één van de toonaangevende internationale providers in deze branche.

Ook heeft hij bij een IT bedrijf gewerkt waar hij verantwoordelijk was voor het systeem- en netwerkbeheer van een groot aantal diverse klanten. Dit werk varieerde van het helpen van de klant met complexe IT vraagstukken tot het volledig beheren van de IT systemen van de klant en de eigen datacenter infrastructuur.

Bas de Vet

Jouw flexibele IT partner

Als IT-partner beschouwen wij onszelf niet slechts als een leverancier, maar eerder als een verlengstuk van jouw onderneming. In tegenstelling tot traditionele IT-leveranciers die hun ondersteuning beperken tot hun dienstverlening, gaan wij graag een stap verder om te zorgen dat jouw bedrijfsvoering probleemloos verloopt. Ervaar je bijvoorbeeld een internetstoring? Wij laten je niet in de kou staan en zullen namens jou contact opnemen met je internetprovider. Heb je problemen met jouw CRM-systeem? Dan staan wij klaar om samen met de softwareleverancier de problemen op te lossen.

IT partner

Onze IT diensten

Moderne werkplek

Moderne werkplek

We voorzien jouw bedrijf van Microsoft 365 inclusief backup, monitoring, next-gen antivirus en support voor een vast bedrag per maand. Hierdoor kun je altijd en overal werken op de manier zoals jij dat wilt.

Cloud infrastructuur

Annect-IT helpt jouw bedrijf bij het implementeren van cloud infrastructuur, zoals een werkplek in de cloud op basis van Windows 365, virtuele servers in de cloud, webhosting en domeinnamen.

Telecommunicatie

Telecommunicatie

Op het gebied van telecommunicatie helpen wij jouw bedrijf met zakelijke (glasvezel) internetverbindingen, zakelijk bellen en zakelijke e-mail vanaf je eigen domeinnaam.

Mag ik jou adviseren?

Samen kijken naar de ICT strategie van jouw bedrijf?

Bas de Vet
  • Neem contact op met Bas

Microsoft
SentinelOne
Ubiquiti
Pocos