KPN internetverbinding2024-06-12T10:54:14+02:00

Telecommunicatie

KPN internetverbinding

Een betrouwbare internetverbinding is essentieel voor vrijwel elk bedrijf. Of je nu afhankelijk bent van internet om in contact te blijven met klanten, om belangrijke informatie te delen of om je dagelijkse werkzaamheden uit te voeren, zonder een goede internetverbinding kan je bedrijfsvoering ernstig worden belemmerd. Wij staan klaar om je te voorzien van een stabiele en betrouwbare internetverbinding via het glasvezel- of kopernetwerk van KPN.

KPN glasvezel- of kopernetwerk

Het glasvezelnetwerk van KPN is beschikbaar op steeds meer plekken in Nederland. KPN werkt hard aan de uitrol van glasvezel in heel Nederland.

Wij kunnen daardoor op veel locaties betrouwbare zakelijke internetverbindingen leveren over het glasvezel netwerk van KPN.

Waar nog geen glasvezel van KPN beschikbaar is, ligt waarschijnlijk de koper/telefoonkabel van KPN nog wel binnen, in dat geval kunnen wij ook via dit netwerk nog internetverbindingen leveren.

Waarom je internetverbinding via ons regelen?

  • Alles onder één dak

  • Persoonlijke service die is afgestemd op jouw specifieke behoeften

  • Ervaring met het adviseren over en implementeren van internetverbindingen

  • Samenwerking met gerenommeerde internetproviders om betrouwbare en snelle verbindingen te bieden

  • Ondersteuning bij het oplossen van eventuele problemen die zich kunnen voordoen met je internetverbinding

Check de beschikbaarheid

Voer hieronder je postcode en huisnummer in, dan zie je direct de beschikbaarheid.

Veelgestelde vragen over internetverbindingen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Welke soorten internetverbindingen zijn er beschikbaar?2023-02-26T20:32:33+01:00

Er zijn verschillende soorten internetverbindingen beschikbaar, zoals ADSL, VDSL, kabelinternet, glasvezelinternet en 4G/5G.

Hoe kies ik de beste internetverbinding voor mijn bedrijf?2023-02-26T20:33:33+01:00

De beste internetverbinding voor jouw bedrijf hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van je bedrijf, de gewenste uploadsnelheid, downloadsnelheid en de beschikbaarheid in de omgeving. Wij kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste internetverbinding die past bij je bedrijfsbehoeften. Vul je gegevens in, dan kijken we eerst wat er beschikbaar is en dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe snel kan ik online zijn na het aanvragen van een internetverbinding?2024-03-18T10:04:35+01:00

Dit hangt af van het type verbinding en de specifieke omstandigheden van je bedrijf. Over het algemeen duurt het tussen de 2 en 4 weken voordat je internetverbinding actief is. Heeft het haast? Neem dan contact met ons op, dan kijken we of er providers zijn die sneller kunnen leveren of we regelen een tijdelijke oplossing via 4G/5G, dit kan vaak al in een dag.

Ga naar de bovenkant