Servers2023-06-20T18:24:47+02:00

Cloud infrastructuur

Servers

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan voor het hosten van servers. Zo kun je bij ons terecht voor het hosten van servers in onze eigen cloud, maar ook voor het hosten van servers in de Azure cloud. Het hosten van servers in de cloud biedt vele voordelen ten opzichte van het hosten van servers op locatie, zoals schaalbaarheid en flexibiliteit. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Maatwerk oplossingen

Wij vinden het belangrijk om maatwerk te leveren en mee te denken met de wensen en behoeften van onze klanten. Daarom is alles bespreekbaar. Of je nu behoefte hebt aan een eigen server in onze cloud, of gebruik wilt maken van de krachtige en betrouwbare infrastructuur van Microsoft Azure, wij bieden oplossingen op maat. We adviseren graag over welke optie het beste past bij jouw specifieke situatie.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het hosten van servers? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Server in de cloud of op locatie?

Vaak is het interessant om een server in de cloud te plaatsen, omdat cloudproviders gezamenlijk grotere investeringen kunnen doen en daardoor redundante onderdelen kunnen aanbieden. Aangezien hardware wel eens kan falen, zorgt het dubbel uitvoeren van (netwerk)componenten en servers ervoor dat eventuele storingen zo min mogelijk hinder veroorzaken.

Met een snelle internetverbinding zul je voor de meeste applicaties geen verschil merken of de server zich op jouw kantoor bevindt of in de cloud. Er kunnen echter specifieke gevallen zijn waarin het nodig is om toch zelf te investeren in een server op locatie.

Veelgestelde vragen over servers

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat is een cloudserver?2023-02-26T21:32:04+01:00

Een cloudserver is een virtuele server die op afstand wordt gehost in plaats van op je eigen locatie. Het is toegankelijk via internet en biedt flexibiliteit en schaalbaarheid voor je bedrijf.

Wat zijn de voordelen van een cloudserver?2023-02-26T21:32:34+01:00

Enkele voordelen van een cloudserver zijn flexibiliteit, schaalbaarheid, betrouwbaarheid, beveiliging en kostenbesparing.

Is het mogelijk om mijn bestaande server naar Annect-IT te migreren?2023-02-26T21:33:21+01:00

Ja, het is mogelijk om je bestaande server naar Annect-IT te migreren. Wij voeren het migratieproces voor je uit om ervoor te zorgen dat het soepel verloopt.

Ik heb al een server, kunnen jullie die ook beheren?2024-01-27T20:37:31+01:00

Absoluut! Wij bieden ook server monitoring, updates en beheer diensten voor jouw bestaande server. Indien nodig kunnen we ook eenmalig naar specifieke problemen kijken. Neem gerust contact met ons op, zodat we kunnen bespreken hoe we je kunnen helpen. We stellen graag vrijblijvend een voorstel voor je op.

Wat kost server hosting?2023-06-20T18:48:28+02:00

Server hosting kosten zijn sterk afhankelijk van jouw specifieke behoeften, waaronder de grootte en specificaties van de server(s) en het ondersteuningsniveau. Wij hebben geen standaard pakketten voor server hosting. We bespreken graag je behoeften en kijken samen hoe we dit het beste in de cloud kunnen plaatsen om vervolgens een voorstel te maken.

Ga naar de bovenkant