Over ons

ICT bedrijf in Goirle

Als ondernemer wil je je niet bezighouden met ICT; je wilt erop kunnen vertrouwen dat alles op rolletjes loopt, specifiek afgestemd op de lokale behoeften en omstandigheden. Kunnen je medewerkers altijd bij hun bestanden, en hoe zit het met de back-up? Zijn je apparaten goed beveiligd en is je netwerk stabiel? En wat als er onverwachte storingen optreden die je bedrijfsprocessen verstoren?

Annect-IT, zelf gevestigd in Goirle, begrijpt de specifieke uitdagingen waarmee lokale ondernemingen te maken hebben. Laat ons je helpen. Of je nu even wilt laten controleren of alles op orde is, of juist volledig ontzorgd wilt worden op het gebied van ICT – wij staan voor je klaar. Neem daarom vandaag nog contact met ons op en zorg dat jij zorgeloos kunt ondernemen met de expertise van een lokaal ICT-bedrijf in Goirle!

Jouw flexibele IT partner in Goirle

Als IT-partner beschouwen wij onszelf niet slechts als een leverancier, maar eerder als een verlengstuk van jouw onderneming. In tegenstelling tot traditionele IT-leveranciers die hun ondersteuning beperken tot hun dienstverlening, gaan wij graag een stap verder om te zorgen dat jouw bedrijfsvoering probleemloos verloopt. Ervaar je bijvoorbeeld een internetstoring? Wij laten je niet in de kou staan en zullen namens jou contact opnemen met je internetprovider. Heb je problemen met jouw CRM-systeem? Dan staan wij klaar om samen met de softwareleverancier de problemen op te lossen.

IT partner

Onze IT diensten

Moderne werkplek

Moderne werkplek

We voorzien jouw bedrijf van Microsoft 365 inclusief backup, monitoring, next-gen antivirus en support voor een vast bedrag per maand. Hierdoor kun je altijd en overal werken op de manier zoals jij dat wilt.

Cloud infrastructuur

Annect-IT helpt jouw bedrijf bij het implementeren van cloud infrastructuur, zoals een werkplek in de cloud op basis van Windows 365, virtuele servers in de cloud, webhosting en domeinnamen.

Telecommunicatie

Telecommunicatie

Op het gebied van telecommunicatie helpen wij jouw bedrijf met zakelijke (glasvezel) internetverbindingen, zakelijk bellen en zakelijke e-mail vanaf je eigen domeinnaam.

Mag ik jou adviseren?

Samen kijken naar de ICT strategie van jouw bedrijf?

Bas de Vet
  • Neem contact op met Bas

Microsoft
SentinelOne
Ubiquiti
Pocos