Server beheer2024-05-04T17:14:36+02:00

Servers

Server beheer

Wij bieden een compleet pakket aan diensten om jouw servers optimaal te laten functioneren. Of het nu gaat om installatie, configuratie, onderhoud, beveiliging, monitoring of back-up, wij zorgen ervoor dat je servers altijd up-to-date en veilig zijn. Zo kun jij je concentreren op je core business, terwijl wij de technische kant verzorgen.

Waarom server monitoring, updates, en beheer uitbesteden?

Server beheer is een essentiële taak voor elke organisatie die afhankelijk is van IT-systemen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je servers optimaal presteren, veilig zijn en up-to-date blijven. Maar server beheer kan ook veel tijd, geld en expertise vergen. Daarom kan het voordelig zijn om deze taak uit te besteden aan een professionele partner zoals Annect-IT.

Annect-IT biedt je een complete oplossing voor server monitoring, updates en beheer. Wij houden je servers 24/7 in de gaten, voeren preventief onderhoud uit en lossen eventuele problemen snel op.

Onze diensten helpen je om:

  • De betrouwbaarheid en beschikbaarheid van je servers te verhogen

  • De risico’s op downtime, dataverlies en cyberaanvallen te verkleinen
  • Kosten te besparen op personeel, hardware en software

Server infrastructuur

Ook voor jouw bestaande infrastructuur

Annect-IT onderscheidt zich door naast het leveren van volledige managed servers in de cloud, ook onze monitoring en beheer diensten te leveren op servers gehost op een locatie naar keuze. Dit kan zijn op je eigen bedrijfslocatie of elders in de cloud.

Managed Windows Server

Maakt jouw bedrijf gebruik van Windows Servers, maar heb je niet de tijd of de kennis in huis om deze zelf te beheren, neem dan direct contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je Windows server altijd up-to-date is, wanneer er zich een probleem voordoet wordt dit gedetecteerd door ons monitoring systeem en ondernemen wij proactief actie.

Windows
Linux

Managed Linux Server

Maakt jouw bedrijf gebruik van Linux Server? Bijvoorbeeld voor (web)applicaties? Heb je niet de tijd of de kennis in huis om deze te beheren, maak dan gebruik van onze Linux server monitoring, updates en beheer dienst. Wij zorgen ervoor dat je server periodiek geüpdatet wordt en monitoren jouw server zodat we proactief actie kunnen ondernemen als zich een probleem voordoet. Klik hier voor meer informatie.

Veelgestelde vragen over server beheer

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat zijn de voordelen van server beheer door Annect-IT?2024-01-27T20:38:56+01:00

Wij zorgen ervoor dat je servers altijd optimaal functioneren, veilig zijn en up-to-date blijven. Je bespaart tijd, geld en zorgen, terwijl je profiteert van een hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid van je IT-systemen.

Hoe werkt server monitoring door Annect-IT?2024-01-27T20:39:38+01:00

Annect-IT gebruikt geavanceerde tools om je servers 24/7 in de gaten te houden. We meten de prestaties, de capaciteit, de gezondheid en de status van je servers. Als er iets misgaat, krijgen we direct een melding en kunnen we snel ingrijpen.

Welke besturingssystemen kan Annect-IT beheren?2024-01-27T20:40:32+01:00

Annect-IT kan zowel Windows als Linux servers beheren. We hebben ervaring met verschillende besturingssystemen, applicaties en platforms. We kunnen je adviseren over de beste oplossing voor jouw bedrijf.

Ik heb al een server, kunnen jullie die ook beheren?2024-01-27T20:37:31+01:00

Absoluut! Wij bieden ook server monitoring, updates en beheer diensten voor jouw bestaande server. Indien nodig kunnen we ook eenmalig naar specifieke problemen kijken. Neem gerust contact met ons op, zodat we kunnen bespreken hoe we je kunnen helpen. We stellen graag vrijblijvend een voorstel voor je op.

Ga naar de bovenkant